Vi ses på Elmia Lantbruk!

Dela nyheten:
16-18 oktober är BeGreen för första gången på plats på Elmia Lantbruk i Jönköping. En av landets största lantbruksmässor. Vi hoppas vi ses i monter B:05:11!

Under tre dagar fylls Elmiamässan med maskiner, redskap, djur och med olika företag som är verksamma inom lantbrukssektorn. Hästuppvisningar och Riksutställningar för kött- och mjölkdjur hålls i visningsringen och det finns ett gediget scen- och seminarieprogram att ta del av.

Vi finns på Energiarenan

I ett område i hall B finns företag inom energisektorn samlade. Här hittar du oss i monter B:05:11.

– Har du mark att arrendera ut eller är nyfiken på vad en solpark är för något? Tveka inte att komma förbi vår monter! Vi bjuder på kaffe och kaka och inte minst på kunskap om solenergi och trevliga arrendediskussioner! säger Pontus Löwhagen, markutvecklare på BeGreen.

Konkurrenskraft för framtiden

Årets tema på mässan är att skapa konkurrenskraft för framtiden. Ett konkurrenskraftigt lantbruk kommer vara avgörande för en säker och hållbar framtid för oss alla. Elmia Lantbruk kommer att ha fokus på tre områden som bidrar till en tryggare framtid – beredskap, lönsamhet och innovation.

– Inom ramen för årets tema har ju energifrågan en självklar plats. Vi ser solelsproduktion som en stor möjlighet för Sveriges jordbruks- och skogsbruksföretag. Genom att arrendera ut en bit mark till en solpark är du som markägare med och tryggar framtiden – både för dig själv och för kommande generationer, genom att du bidrar till att mer förnybar energi produceras. Arrendenivåerna vi erbjuder är attraktiva och kan möjliggöra viktiga framtidsinvesteringar i ditt företag, säger Mats Palmgren, VD på BeGreen Sweden.

Du kanske också är intresserad av:

16-18 oktober är BeGreen för första gången på plats på Elmia Lantbruk i Jönköping. En av landets största lantbruksmässor. Vi hoppas vi ses i monter B:05:11!...
Sverige och Danmark är grannländer, men det är förvånansvärt mycket som skiljer länderna åt när det gäller energimarknaden. På BeGreen samarbetar vi alltid över landsgränserna och Niclas Bengtsson, vår nya Grid Manager besökte nyligen Köpenhamnskontoret och en av BeGreens danska solparker. Niclas delar här med sig av nyfunnen kunskap och...
Rulla till toppen