Bli en del av BeGreen

Solelsbranschen växer snabbt och så även BeGreen. Vi letar alltid efter nya medarbetare till våra kontor i Sverige, Polen, Tyskland och Danmark.

Karriär

Bli en del av BeGreen

Solelsbranschen växer snabbt och så även BeGreen. Vi letar alltid efter nya medarbetare till våra kontor i Sverige, Polen, Tyskland och Danmark.

Varför arbeta på BeGreen?

BeGreens viktigaste resurs är - och kommer alltid att vara - våra medarbetare.

Spontanansökan

Vi vill alltid hitta nya kollegor som delar vår ambition att bidra i den gröna omställningen!

Karriär

Vi anställer talanger från olika delar av världen och vi strävar efter att vara en organisation med stor mångfald. Vi använder digital teknik för att skapa samhörighet mellan våra olika kontor och tillämpar olika flexibla lösningar på våra arbetsplatser för att skapa trivsel för alla.

BeGreens Sverigekontor ligger i Göteborg och huvudkontoret i Haslev i Danmark, där vi även har ett stort kontor i centrala Köpenhamn. Vi har även verksamhet i Berlin och Warszawa.

Varför arbeta på BeGreen?

BeGreens viktigaste resurs är, och kommer alltid att vara, våra medarbetare.

Jag uppskattar BeGreens långsiktighet och nybyggaranda. Det var den stabila ägarstrukturen i kombination med det starka entreprenörsdrivet som lockade mig hit. Det känns väldigt kul att få vara med och bygga någonting nytt på den svenska marknaden!”

Paul Legemark

Markutvecklare 

”Jag jobbar på BeGreen som landskapsarkitekt, och arbetar med att analysera och utvärdera mark för att kunna etablera potentiella solcellsparker. I min tjänst ingår också att arbeta med landskapsrelaterade frågor och miljökonsekvensbeskrivningar.

Jag valde att börja jobba på BeGreen för att det kändes spännande att få kombinera min kunskap inom landskapsfrågor med förnyelsebar energi. Det är väldigt kul att jobba på ett snabbt växande företag. Man känner stort ansvar för det man gör och utvecklas mycket som person.”

Lina Törnqvist

Landskapsarkitekt

Skicka in en spontanansökan idag!

Vi vill gärna hitta nya kollegor som delar vår ambition att bidra i den gröna omställningen!
 
Hittar du inga jobbannonser som matchar din kompetens bland våra jobbannonser? Skicka in en spontanansökan!
 
Kanske har du någon idé eller en kompetens som du tänker skulle komma till sin rätt hos oss på BeGreen? Tveka inte att höra av dig, vi är alltid öppna för utveckling och nya möjligheter!
 
 
Rulla till toppen