Luxcara och BeGreen beredda att leverera grön dansk elektricitet till 120 000 hushåll

Share this post:
Luxcara och BeGreen undertecknar ett av Europas största avtal om produktion av solbaserad elektricitet. Fyra nya solcellsparker i Danmark med en samlad kapacitet på upp till 415 MWp. Den första gröna elektriciteten levereras redan i år, och projektet kommer att vara slutfört 2023. BeGreen får ansvaret för uppförande, drift och underhåll.

Related news

We are extremely happy to announce that we are expanding into the Polish energy market! Robert Trzaskowski will take on the role of Managing Director for our Polish business and endeavour, to contribute to the green transition in Poland....
Lars Josten will head up BeGreens business in Germany, taking on the task of building a team and a portfolio within the coming year....
Rulla till toppen