Besök oss på Borgeby fältdagar

Dela nyheten:
För andra året i rad har BeGreen Sverige en monter på lanbruksmässan Borgeby i Skåne.
BeGreen table at Borgeby 2023


Veckan efter midsommar är BeGreen på plats på lantbruksmässan Borgeby fältdagar, vi hoppas vi ses i monter S184!


För andra året i rad besöker BeGreen Sverige Borgeby Fältdagar. Vi tycker att solelsproduktion har en självklar plats under årets tema som är ”Framtidens lantbruk”.


Mässan i Borgeby startade 1999 och har växt till att bli en mötesplats för lantbrukssektorn i hela norra Europa. Här träffas årligen närmare 20 000 besökare och drygt 450 utställande företag. Borgeby erbjuder förutom ett stort mässområde med montrar, även demoodlingar, maskindemonstrationer och seminarier.


Träffa oss i stortältet!
Vår monter S184, är belägen i det så kallade Stortältet, nära huvudentrén, bakom Jordbruksaktuellts monter. Där kan vi bjuda på kunskap om solenergi, arrendediskussioner, tilltugg och give ways, och inte minst en trevlig pratstund med våra markutvecklare Mats Palmgren och Paul Legemark!


”Vi ser solelsproduktion som en viktig del av framtidens jordbruks- och skogsbruksföretag. Genom att arrendera ut mark till en solpark är du som markägare med och tryggar framtiden – både för dig själv och för kommande generationer, genom att du bidrar till att mer förnybar energi produceras. Arrendenivåerna vi erbjuder är attraktiva och kan möjliggöra viktiga framtidsinvesteringar i ditt företag”, säger Mats Palmgren, markutvecklare och tf VD på BeGreen Sweden.

Foto: Perry Nordeng och HIR Skåne

Du kanske också är intresserad av:

16-18 oktober är BeGreen för första gången på plats på Elmia Lantbruk i Jönköping. En av landets största lantbruksmässor. Vi hoppas vi ses i monter B:05:11!...
Sverige och Danmark är grannländer, men det är förvånansvärt mycket som skiljer länderna åt när det gäller energimarknaden. På BeGreen samarbetar vi alltid över landsgränserna och Niclas Bengtsson, vår nya Grid Manager besökte nyligen Köpenhamnskontoret och en av BeGreens danska solparker. Niclas delar här med sig av nyfunnen kunskap och...
Rulla till toppen