BeGreen expanderar i Polen

Dela nyheten:
Nu expanderar BeGreen till den polska energimarknaden. Vi är mycket glada över att kunna meddela att Robert Trzaskowski, MBA kommer att ta på sig rollen som VD för vår polska verksamhet.

Nu expanderar BeGreen till den polska energimarknaden. Vi är mycket glada över att kunna meddela att Robert Trzaskowski, MBA kommer att ta på sig rollen som VD för vår polska verksamhet.


– BeGreen har en unik strategi för utveckling av projekt inom förnybar energi, med ett 360-graders hållbarhetskoncept som kärnan i sin verksamhet. Jag ser fram emot att hjälpa till att utveckla BeGreens närvaro även här på den polska marknaden, säger Robert.

– Att Robert är Managing Director för vår verksamhet i Polen känns fantastiskt bra. Han har lång erfarenhet från energisektorn i Polen och vi är väldigt privilegierade att kunna dra nytta av hans omfattande erfarenhet och kunskap, säger Anders Dolmer, CEO at BeGreen.

BeGreen har nu verksamhet i Danmark, Sverige, Tyskland och Polen. I början av 2024 etablerades BeGreens polska kontor i huvudstaden Warszawa. Vill du veta mer om vår satsning i Polen? Besök gärna www.begreensolar.pl för mer information!


Du kanske också är intresserad av:

Nu expanderar BeGreen till den polska energimarknaden. Vi är mycket glada över att kunna meddela att Robert Trzaskowski, MBA kommer att ta på sig rollen som VD för vår polska verksamhet....
Lars Josten har fått uppdraget att leda BeGreens verksamhet i Tyskland och ska under det kommande året ta sig an uppgiften att bygga upp ett team och en portfölj i landet. BeGreen har minst sagt vuxit under de senaste åren, från en handfull anställda 2020 till närmare 100 anställda idag....
Rulla till toppen