BeGreens partnerdag

Samarbete i fokus

1 november, 2023

5M4A8608

Starka partnerskap – en nyckel till framgång

På BeGreen utvecklar och bygger vi storskaliga solcellsparker. Genom att vi skapar mer förnyelsebar energi bidrar vi till den gröna omställningen. Men det hade inte varit möjligt utan talangen och engagemanget hos alla de fantastiska företag som vi samarbetar med varje dag.

För att fira våra gemensamma framgångar och hjälpa till att bygga ännu starkare relationer anordnade BeGreen Danmark en Partnerskapsdag i vår solpark Vandel.

Utrymme för lärande och stärkt samarbete
Humöret var på topp och kontakter knöts när 30 av våra nära affärspartners samlades för en heldag med kunskapsutbyte och nätverkande.

Chief Technical Officer på BeGreen, Cyrille de Baracé, ledde evenemanget tillsammans med Chief Engineer Bjarne Andersen, Construction Director Henrik Mygind Søndergaard och Site Operations Manager Morten Andersen.

Dagen inleddes med en kort historik över BeGreen av VD Anders Dolmer, följt av en presentation av det tekniska teamet och en kort status över aktuella projekt. Därefter bjöds det på nätverkande och lunch innan en panel bestående av BeGreen-anställda och affärspartners diskuterade vikten av gott samarbete och de lärdomar som dragits i tidigare projekt.

Evenemanget avslutades med en guidad tur i parken.

Vi vill tacka alla våra samarbetspartners för deras engagemang och deras insatser för att hjälpa oss att leverera mer förnyelsebar energi till energinätet. Vi uppskattar ert hårda arbete och ser fram emot många fler äventyr tillsammans i framtiden.