Samarbete i fokus

Dela nyheten:
På BeGreen utvecklar och bygger vi storskaliga solcellsparker. Genom att vi skapar mer förnyelsebar energi bidrar vi till den gröna omställningen. Men det hade inte varit möjligt utan talangen och engagemanget hos alla de fantastiska företag som vi samarbetar med varje dag.

Starka partnerskap – en nyckel till framgång

På BeGreen utvecklar och bygger vi storskaliga solcellsparker. Genom att vi skapar mer förnyelsebar energi bidrar vi till den gröna omställningen. Men det hade inte varit möjligt utan talangen och engagemanget hos alla de fantastiska företag som vi samarbetar med varje dag.

För att fira våra gemensamma framgångar och hjälpa till att bygga ännu starkare relationer anordnade BeGreen Danmark en Partnerskapsdag i vår solpark Vandel.

Utrymme för lärande och stärkt samarbete
Humöret var på topp och kontakter knöts när 30 av våra nära affärspartners samlades för en heldag med kunskapsutbyte och nätverkande.

Chief Technical Officer på BeGreen, Cyrille de Baracé, ledde evenemanget tillsammans med Chief Engineer Bjarne Andersen, Construction Director Henrik Mygind Søndergaard och Site Operations Manager Morten Andersen.

Dagen inleddes med en kort historik över BeGreen av VD Anders Dolmer, följt av en presentation av det tekniska teamet och en kort status över aktuella projekt. Därefter bjöds det på nätverkande och lunch innan en panel bestående av BeGreen-anställda och affärspartners diskuterade vikten av gott samarbete och de lärdomar som dragits i tidigare projekt.

Evenemanget avslutades med en guidad tur i parken.

Vi vill tacka alla våra samarbetspartners för deras engagemang och deras insatser för att hjälpa oss att leverera mer förnyelsebar energi till energinätet. Vi uppskattar ert hårda arbete och ser fram emot många fler äventyr tillsammans i framtiden.

Du kanske också är intresserad av:

Nu expanderar BeGreen till den polska energimarknaden. Vi är mycket glada över att kunna meddela att Robert Trzaskowski, MBA kommer att ta på sig rollen som VD för vår polska verksamhet....
Lars Josten har fått uppdraget att leda BeGreens verksamhet i Tyskland och ska under det kommande året ta sig an uppgiften att bygga upp ett team och en portfölj i landet. BeGreen har minst sagt vuxit under de senaste åren, från en handfull anställda 2020 till närmare 100 anställda idag....
Rulla till toppen