BeGreen summerar Borgeby Fältdagar 2024!

Dela nyheten:
BeGreen Sweden är nu tillbaka på kontoret efter två härliga (och varma) dagar på Borgeby Fältdagar 2024.

Värmerekord, givande samtal och nästan 20 000 besökare. Så kan vi sammanfatta vår medverkan på norra Europas största lantbruksmässa, Borgeby fältdagar 2024. Temperaturen var närmare 30 grader, men trots det var intresset för mässan stort.

Framtidens lantbruk

Årets tema var ”Framtidens lantbruk” och självklart var ämnen som digitalisering, klimatkrisen och världsläget högt upp på agendan. Tre frågor som verkligen aktualiserar vårt behov av att producera mer förnybar energi här i Sverige.

– För att vi som bolag ska kunna producera mer solenergi så behöver vi tillgång till mark. På Borgeby ges möjligheten att träffa många markägare på ett och samma ställe. Jag hade många fantastiskt trevliga samtal med duktiga entreprenörer, lantbrukare och representanter för olika medlemsorganisationer, säger vår markutvecklare Paul Legemark.

Mats Palmgren fyller i med sina reflektioner från mässan:

– Det som gjorde att jag valde att bli en del av BeGreen var framför allt långsiktigheten och den starka ägarstrukturen, att vi inte säljer vidare några arrendeavtal utan kvarstår som aktiva ägare i våra solparker. Det märker jag att många av de markägare som vi träffar här också sätter ett högt pris på. De vill känna trygghet när de ingår i långsiktiga affärssamarbeten och jag är glad och stolt över att vi kan erbjuda det!

Borgeby bjöd på ett stort och spännande mässområde med 450 utställande företag, matställen, demo-odlingar, maskindemonstrationer och seminarier. Vi tar med oss ny kunskap om lantbrukssektorn men framför allt tar vi med oss alla fina möten.

– Vi vill passa på att tacka alla vi träffade – markägare, branschkollegor och intresseorganisationer för givande och inspirerande samtal! Vi åker hem med en positiv känsla och många nya kontakter, vilket känns jättekul, säger Mats Palmgren.

Tveka inte att kontakta oss för fortsatta diskussioner och samarbeten:

Mats Palmgren, markutvecklare, tillförordnad VD BeGreen Sweden

Mail: mpa@begreen.se Telefon: 0702 78 30 28

Paul Legemark, markutvecklare

Mail: ple@begreen.se Telefon: 0709 27 87 91

Du kanske också är intresserad av:

BeGreen Sweden är nu tillbaka på kontoret efter två härliga (och varma) dagar på Borgeby Fältdagar 2024....
För andra året i rad har BeGreen Sverige en monter på lanbruksmässan Borgeby i Skåne....
Rulla till toppen