Besök oss på Borgeby fältdagar

Dela nyheten:
Veckan efter midsommar finns BeGreen på plats på lantbruksmässan Borgeby fältdagar i Skåne. Här träffas årligen närmare 20 000 besökare och drygt 450 utställande företag. Årets tema är energi och ekonomi. Besök oss gärna i monter S188!

Du kanske också är intresserad av:

Nu expanderar BeGreen till den polska energimarknaden. Vi är mycket glada över att kunna meddela att Robert Trzaskowski, MBA kommer att ta på sig rollen som VD för vår polska verksamhet....
Lars Josten har fått uppdraget att leda BeGreens verksamhet i Tyskland och ska under det kommande året ta sig an uppgiften att bygga upp ett team och en portfölj i landet. BeGreen har minst sagt vuxit under de senaste åren, från en handfull anställda 2020 till närmare 100 anställda idag....
Rulla till toppen