Besök oss på Borgeby fältdagar

22 juni, 2023

Foto Perry Nordeng och HIR Skåne

Besök BeGreen på Borgeby fältdagar

Veckan efter midsommar finns BeGreen på plats på lantbruksmässan Borgeby fältdagar i Skåne. Här träffas årligen närmare 20 000 besökare och drygt 450 utställande företag. Årets tema är energi och ekonomi.
Besök oss gärna i monter S188!

Borgeby Fältdagar startade 1999 och är idag en stor mötesplats för lantbrukssektorn. Besökare kommer från hela norra Europa för att knyta nya kontakter och ta del av den senaste kunskapen.

Vi tror att många utställare har något att dela med sig av inom temat energi och ekonomi. Borgeby Fältdagar är ett viktigt tillfälle för hela branschen att mötas för att söka och leverera ny kunskap. Vare sig det gäller solceller, traktorer och redskap, odling, finansiering eller biogas

Rickard Karlsson, Borgeby Fältdagar

708_pressbild_stortält

Borgeby Fältdagar har både demoodlingar, maskindemonstrationer, föreläsningar och seminarier med experter från olika områden och ett stort mässområde att utforska. Du hittar oss i det så kallade ”Stortältet”, i monter S188. Den är belägen nära utgången till cafeet, men du kommer även se oss rakt fram om du går in via tältets huvudentré. Där kan du prata med våra markutvecklare Lina Törnqvist och Jimmy Lundström och lära dig mer om solenergi. Kanske har du mark som kan passa för solcellsparker?

BeGreen samarbetar med markägare genom långsiktiga arrendeavtal, där vi ansvarar för solcellsparkernas planering, drift, ägande och styrning, genom hela livslängden. Att komplettera sitt lantbruk med solelsproduktion kan ge en fast, stabil och inflationssäkrad inkomst, samtidigt får du en möjlighet att bidra till den gröna omställningen, säger BeGreens vd i Sverige

BeGreen-Draft_1-11_logo

Thomas Jörgensen

Våra markutvecklare ser fram emot att träffa dig i monter S188!

Foto: Perry Nordeng / HIR Skåne